ECOSTEEL APS.

 

Ecosteel Aps er en stålvirksomhed, som laver alt inde for stål, vi har en smed til enhver opgave. vi producere stålkanter, plantekasser, højbede, skraldespande, askespande, informationstavler, borde bænke sæt, altaner, trapper, værn, stålsøjler m.m. i de mål og design vore kunde ønsker.

Vores kundekreds er meget forskellig, alle er meget velkommen til at kontakte os, vi laver opgaver for den store anlægsgartner, typehuse firmaer, privat personen med lejlighed eller hus, og store boligentreprenører.

RING TIL OS:

 

Hos Ecosteel Aps, er i altid meget velkommen til at ringe til os, og få et tilbud på den aktuelle opgave i vil have udført, derefter kommer vi gerne ud til jer og får snakket omkring den aktuelle opgave, og giver råd og vejledning.

Ingen opgave er for lille eller for stor, da vores kompetencer ligger bredt, lige fra altankasser til stor boligbyggerier.

Plantekasser i Cortensstål

 

Plantekasser i cortenstål, er både praktisk og pænt. Det praktiske ved at vælge plantekasser i cortenstål, er at det er langtidsholdbart, ingen vedligeholdelse, og det bliver kun pænere år for år.

hvis man vælger plantekasser i cortenstål, er mulighederne mange, da man kan få det lige i de former og størrelser man ønsker.

Højbede i Cortensstål

 

Højbede i cortenstål, er et praktisk valg, da det er vedligeholdelse frit, og ser rigtig godt ud. mulighederne er mange, om man vælger et stort højbed eller 3 højbede ved siden af hinanden, man vælger selv størrelsen på sit højbed, og vi giver også gerne gode råd omkring dette.

Plantekasser i Cortensstål

 

Plantekasser i cortenstål, i forskellige højder og breder, perfekt til den mere opdelte urtehave. Det praktiske ved plantekasser i cortenstål, er at de ikke giver sig, når man kommer jord i dem, så de danner altid lige linier i det smukke urtehave.